Δήμος Αιγάλεω: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δωρεάν Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με τη ΧΕΝ Ελλάδος

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δωρεάν Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμούγια μαθητές & μαθήτριες Λυκείου με τίτλο «FindYour Career Path», που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας της ΧΕΝ Ελλάδος, Femina Career Lab, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου «Γιάννης Ρίτσος».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες Λυκείου του Δήμου Αιγάλεω, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούναπό την κα. Νικόλ Αμβροσιάδου, Εισηγήτρια του σεμιναρίου και Υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας της ΧΕΝ Ελλάδος, για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, τα τμήματα σχολών ανά επιστημονικό πεδίο, τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα ανά σχολή, τις σπουδές και τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, τις προοπτικές επαγγελμάτων και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας, Ισότητας & Παιδικών Σταθμών κ. Νίκη Βελλιανίτηκαι η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Συμβουλευτικής Στήριξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμουκ. Νικολέττα Δερνελή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ