Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή και αναβάθμιση επτά παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, υπεγράφη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Αιγάλεω Γ. Γκίκα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αθήνας Ανδρ. Λεωτσάκου και της Προϊσταμένης Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, Μ. Μίσκα.

Στην προγραμματική σύμβαση, προβλέπεται η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης, επισκευής και διαμόρφωσης των χώρων επτά κτιριακών εγκαταστάσεων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση φθορών και για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των χώρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται, σύμφωνα με τη μελέτη, στο ποσό των 1.430.000 € από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν στο δήμο Αιγάλεω και γενικότερα την περιοχή της Δυτικής Αθήνας, όπως η εξέλιξη έργων υποδομής, μελέτες για ενεργειακές αναβαθμίσεις και η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, αλλά και η πορεία του σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) της Δυτικής Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here