Δήμος Αλίμου: “Η ζωή είναι ωραία”-Το πρόγραμμα δράσεων Τέχνης, Πολιτισμού, Ψυχαγωγίας

0

 

Το Πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», είναι ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, το οποίο μετά την εμφάνιση της Covid-19 και την πανδημία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και στοχεύει να γεμίζει ομορφιά με τις προτάσεις του τις ζωές των δημοτών του Αλίμου.

Ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελεί την αφορμή για τις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον…τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο!

Με αισιοδοξία και δύναμη, υποδεχόμαστε για ακόμα μια χρονιά την Άνοιξη και ζούμε την κάθε μέρα με ζωντάνια! Συνεχίζουμε μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης να στηρίζουμε τους πολιτιστικούς χώρους και τον καλλιτεχνικό κόσμο που μας υποδέχονται και αδημονούν μέσα από κάθε είδους τέχνη να δημιουργήσουμε παρέα νέες αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Η μεταφορά λόγω των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας θα γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας καλωσορίζει και πάλι πίσω στον Άλιμο και σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής!

 

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

 

Σάββατο 4, Κυριακή 5 &  Δευτέρα 6 Μαρτίου

Έκθεση Κρασιού-Οινόραμα 2023, Ζάππειο Μέγαρο

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και φέτος διεξάγεται 4, 5 και 6 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Με πρωταγωνιστή το κρασί και τους ανθρώπους του, το Οινόραμα είναι από το 1994 η ετήσια συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου της χώρας και όλων των φίλων του κρασιού. Στην έκθεση μπορείτε να δοκιμάσετε πάνω από 300 οινοποιεία με περισσότερα από 2.500 κρασιά και αποστάγματα. Εκπροσωπούνται όλες οι οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας με καθιερωμένες, αλλά και νέες ή και δυσεύρετες ετικέτες, σε μία μόνο έκθεση και για τρεις ολόκληρες ημέρες. Ο αμπελώνας της Ελλάδας ―και όχι μόνο― στα πόδια σας! Γιατί το κρασί είναι παντού και πάντα στο Οινόραμα!

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (δώρο το ποτήρι εισόδου)

Η έκθεση χωρίζεται σε 2 τετράωρες περιόδους:

πρωί 10:00 – 14:00 και απόγευμα 15:00 – 19:00).

Δυνατή η αγορά εισιτηρίου από τα ταμεία της διοργάνωσης κατά τις ημέρες και ώρες επίσκεψης ή διαδικτυακά μέσω του VIVA.GR

 

Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 21:15

Θεατρική Παράσταση-«Τάο» του Γιώργου Καφετζοπούλου, Θέατρο Επί Κολωνώ

 

Μια άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα και έχουν δραματικά μοιραίες συνέπειες. Ο ηθοποιός και συγγραφέας, Γιώργος Καφετζόπουλος παρουσιάζει το έργο του για τον κόσμο της νύχτας και συμπρωταγωνιστεί με τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλο, αλλά και τον Θοδωρή Σκυφτούλη στο Επί Κολωνώ.

Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότησή του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα. Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών, φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Ο δρόμος που θα σε κάνει «μάγκα», ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.

*Η παράσταση περιέχει διαλόγους με υβριστικό περιεχόμενο και ακούγονται δυνατοί κρότοι από πυροβολισμούς.

Σκηνοθεσία: Δανάη Σπηλιώτη

Ερμηνεύουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γιώργος Καφετζόπουλος

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 18:00

Κρατήσεις θέσεων έως την Τρίτη 7 Μαρτίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ