Δήμος Αμαρουσίου: Μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν τις Απόκριες

0

Με χαμόγελο και θετική διάθεση γιόρτασαν μικροί και μεγάλοι τις φετινές Απόκριες στους δρόμους του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στη πόλη.

 

Μία νότα χαράς σε ρυθμούς samba προσέφερε το απόγευμα Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2022, στο Κέντρο του Αμαρουσίου η μπάντα κρουστών Bloco Swingueira, στο πλαίσιο των υπαίθριων αποκριάτικων δρώμενων που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Καταστηματάρχες, θαμώνες των καφέ – εστιατορίων και περαστικοί απόλαυσαν το θέαμα στους πεζόδρομους του Εμπορικού Κέντρου.

 

Απόκριες στους δρόμους

Την επόμενη μέρα, μία έκπληξη για τα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους ήταν η βόλτα στο κέντρο της πόλης το πρωί.

Εμψυχωτές, μασκότ και άμαξα που μοίραζε δώρα, έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στο κέντρο της πόλης και χάρισαν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

 

Ενίσχυση της τοπικής αγοράς

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου που βρέθηκε κοντά στα αποκριάτικα δρώμενα, παρουσία και του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου, συνεχάρη τόσο τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα και την Αντιπρόεδρο Κατερίνα Βουρλάκη, όσο και τα στελέχη της Επιχείρησης για τη διοργάνωση των μικρών υπαίθριων εκδηλώσεων, που δίνουν ένα γιορτινό τόνο στο κέντρο της πόλης και ενισχύουν την τοπική αγορά όπως ενδεικτικά ανέφερε και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ