Δήμος Αμαρουσίου: Συνδρομή σε πάνω από 50 έκτακτα περιστατικά εν μέσω της κακοκαιρίας

0

Περισσότερα από 50 περιστατικά άκρως επείγοντα εξυπηρέτησαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας εν γένει του Δήμου Αμαρουσίου, κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, τοκετοί, αιμοκαθάρσεις, εγκεφαλικά & καρδιακά επεισόδια, δηλητηριάσεις κ.α. είναι συμβάντα που εξυπηρετήθηκαν με συνδυαστικές ενέργειες εκχιονισμού και στη συνέχεια μεταφοράς με ειδικά οχήματα στα αρμόδια νοσοκομεία.

Επιπλέον σε ευάλωτους συμπολίτες μας παρασχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια όπως είδη πρώτης ανάγκης και μερίδες φαγητού, που είτε ανήκουν στους υποστηριζόμενους δημότες από τις κοινωνικές υπηρεσίες, είτε αδυνατούν να έχουν από οπουδήποτε αλλού οποιαδήποτε βοήθεια.

 Προτεραιότητα οι πολίτες

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει, πως προτεραιότητα έχει η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής δεδομένης της εύλογης απαίτησης από τους πολίτες να εκχιονιστούν οι δρόμοι των κατοικιών τους το συντομότερο δυνατό.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη 15321, προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους

Να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο 11500 ή 2111900500, η να τη δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ