Δήμος Αμαρουσίου-No Finish Line Athens 2023: 10-14 Μαΐου στο ΟΑΚΑ!

0
H Οργανωτική Επιτροπή του No Finish Line Athens κατόπιν συνεννόησης με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, το “No Finish Line International” και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ για την στήριξη του “Μαζί για το Παιδί”, έκρινε απαραίτητη την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα και την μεταφορά του στις 10-14 Μαΐου 2023.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη μεγάλη, όμως οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά έως τις 9 Απριλίου και είναι μοναδική η ευκαιρία για απλούς πολίτες, δρομείς, σχολεία, συλλόγους, οργανισμούς, εταιρείες, να δηλώσουν συμμετοχή σε μία πρωτότυπη αθλητική-κοινωνική-ψυχαγωγική δράση συνεχόμενης διάρκειας 100 ωρών για να καταγράψουν χιλιόμετρα είτε τρέχοντας είτε περπατώντας και να συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση 30.000 παιδιών σε ανάγκη.
Οι εγγραφές για τον αγώνα του Μαΐου συνεχίζονται κανονικά τόσο ηλεκτρονικά στο www.nflathens.com όσο και μέσω της γραμματείας ομαδικών εγγραφών (επικοινωνία: teams@nflathens.com). Δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία φιλανθρωπική δράση της Ελλάδας, έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ