Με σημείο εκκίνησης το Αγροκήπιο Ασπροπύργου, η δράση του Συλλόγου Γυναικών «Κροκωνίς» «Περπατώ στην πόλη μου» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου και το Attica Tv,  έδωσαν και φέτος το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Κρατώντας στα χέρια μπαλόνια και φορώντας τα μπλουζάκια τους ξεκίνησαν μια πορεία υποστήριξης της Πρόληψης κατά το Καρκίνου του Μαστού, στα στενά της πόλης τερματίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου. Εκεί παρέλαβαν τα φαναράκια τους και με το σύνθημα του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου και της Προέδρου του Συλλόγου, κ. Μαρίας Ρηγάτου τα άφησαν στον ουρανό, ευχόμενοι να μην αποτελέσει ποτέ αυτή η -ιάσιμη πλέον- πάθηση βάρος για καμία γυναικά.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, πέραν των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και των ενημερωτικών ομιλιών που πραγματοποιεί για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των γυναικών,  ως ένδειξη συμπαράστασης σε όλους όσοι νοσούν ή νόσησαν, φωταγώγησε συμβολικά  στο χρώμα του ροζ το Δημαρχιακό Μέγαρο και το Ρολόι της πόλης.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here