Δήμος Βύρωνα: Κλειστό το Δημαρχείο και κάποιες υπηρεσίες την Τετάρτη 4/5 – Συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο για το Λόφο Κοπανά

0

Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, που εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, η οποία παραχωρεί σε ιδιώτες, μεγάλη έκταση του δημοσίου στην περιοχής του Λόφου Κοπανά δεν θα λειτουργήσουν τα Τμήματα  Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, η Δημοτική Συγκοινωνία και η Κοινωνική Υπηρεσία.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Συσσίτιο, η Βοήθεια στο Σπίτι, το ΚΕΠ, το Κολυμβητήριο καθώς και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να μεταβούν στον Άρειο Πάγο για να υποστηρίξουν τον αγώνα για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά. Για το σκοπό αυτό λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βύρωνα θα αναχωρήσουν στις 8:30 το πρωί της 4ης Μαΐου μπροστά από το Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 36-44) για τη δωρεάν μεταφορά εργαζομένων και πολιτών στον Άρειο Πάγο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ