Δήμος Γαλατσίου: Δωρεάν διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στις 25/5

0

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ενημερώνει ότι  θα  πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων ΜΟΝΟ την Τετάρτη 25/05/2022 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου,  «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου).

Οδηγίες

Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ,  σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 1474/28-4-2017.

Για την παραλαβή των ειδών, όλοι οι δικαιούχοι, πρέπει να προσκομίσουν:

Α.Μ.Κ.Α.

Α.Δ.Τ. ή Διαβατήριο

Εάν η παραλαβή των προϊόντων δεν μπορεί να γίνει από τον ωφελούμενο ή από μέλος της οικογένειας, που περιλαμβάνεται στην αίτηση, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση, που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής,  από αρμόδια Αρχή ή εξουσιοδότηση,  εκδοθείσα από www.gov.gr.Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή. Το πληροφοριακό υλικό, με τα είδη και τις ποσότητες που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι προς ενημέρωσή τους θα βρίσκεται αναρτημένο στο χώρο της διανομής.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και  ώρα προσέλευσης τους. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής, καθώς θα διατεθούν μεγάλες ποσότητες ειδών παντοπωλείου, νωπών προϊόντων, είδη γενικής χρήσης.

Παραλαβή

Οι  ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο φορώντας  προστατευτική μάσκα και μόνο την ώρα που θα τους αποσταλεί στο sms, καθώς θα χωρισθούν σε αλφαβητικές και ωριαίες ομάδες,  για την αποφυγή του συγχρωτισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διανομής θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που αφορούν στον COVID-19.

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι τα τρόφιμα που τους διανεμήθηκαν τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, μπορούν να τα ελέγξουν ή και να ζητήσουν αντικατάστασή τους,  πριν από την αποχώρησή τους από τα σημεία διανομής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ