Δήμος Γλυφάδας: Άρχισε η διανομή των πασχαλινών ειδών για τους 2.000 δικαιούχους!

0
Ο Δήμος Γλυφάδας στρώνει το Πασχαλινό τραπέζι στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Και αυτές τις γιορτές, κανείς δεν θα νιώσει μόνος στη Γλυφάδα μας.
Η διανομή άρχισε την Πέμπτη και θα συνεχιστεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Τσουρέκια, αρνιά, λάδι, λαχανικά, είδη παντοπωλείου μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά αλλά και λαμπάδες για τα παιδιά παραλαμβάνουν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας οι 2.000 δικαιούχοι, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι.
«Το Πάσχα πλησιάζει και αυτές τις Άγιες ημέρες κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να μείνει μόνος, κανείς δεν πρέπει να στερηθεί τα αναγκαία αγαθά για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη και φέτος τη διανομή των απαραίτητων αγαθών στους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών, από το κοινωνικό μας παντοπωλείο: Λάδι, αρνί, τσουρέκι, πατάτες και πολλά πολλά ακόμα. Η διανομή στους 2.000 και πλέον συμπολίτες μας που έχουν εγγραφεί στις κοινωνικές μας δομές, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Ευχαριστώ θερμά την αρμόδια αντιδήμαρχο Λένα Δεναξά και όλους τους εργαζομένους στις κοινωνικές μας δομές, καθώς και τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για τις πολύτιμες δωρεές τους, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ευχαριστήρια ανακοίνωση».
«Μια ακόμη μεγάλη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας ξεκίνησε σήμερα! Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την υπέροχη ομάδα όχι μόνο για τη βοήθεια, αλλά και για την καλή της διάθεση. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας καθημερινά, αλλά τις γιορτές πάντα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται μόνος και χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι. Στην προσπάθεια αυτή φυσικά δεν είμαστε μόνοι, καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, εταιρείες, ιδιώτες, σχολεία, που ενισχύουν το έργο αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς», υπογραμμίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, που έχει την ευθύνη και τον συντονισμό της δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ