Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος κύκλος μαστογραφιών

0

Νέο κύκλο εξετάσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

Η νέα δράση ψηφιακών μαστογραφιών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια) στις 9.00 το πρωί.

Τηλεφωνικό ραντεβού

Όσες ενδιαφερόμενες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στα τηλέφωνα του Δήμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού.

Εγγραφή στο ΚΕΠ Υγείας

Θυμίζουμε για προσωποποιημένη πληροφόρηση και προτεραιότητα σε όλες αυτές τις δράσεις του Δήμου, οι Ηρακλειώτες μπορούν να εγγράφονται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας. Δημιουργώντας το online προφίλ της υγείας τους, μπορούν να λαμβάνουν με προσωπικά μηνύματα ενημερώσεις για όλα τα προγράμματα και τις εξετάσεις που κάνει ο Δήμος (όπως η συγκεκριμένη) και το ΕΔΔΥΠΠΥ αλλά και να δηλώνουν αυτόματα συμμετοχή. Η εγγραφή στο λογισμικό γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ