Δήμος Ιλίου: Έως την Παρασκευή οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

0

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει τους γονείς δικαιούχους αξίας τοποθέτησης (voucher) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., ότι η διαδικασία που θα ακολουθήσει η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής για την τοποθέτηση βρεφών και νηπίων (κατηγορία δομής Α1 & Α2) σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιλίου, έχει ως εξής:

  1. Από Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, μετά την οριστικοποίηση των πινάκων ωφελούμενων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τη δράση «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, περιόδου 2022 – 2023», ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων προς το Δήμο Ιλίου.
  2. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση espabns@ilion.gr έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.
  3. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ilion.gr/αιτηση-voucher-2022-2023/ να την συμπληρώσουν πλήρως και να την επισυνάψουν μαζί με την αντίστοιχη αξία τοποθέτησης (voucher) σε email που θα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση espabns@ilion.gr .
  4. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ακολουθήσει η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων εγγραφής βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2022 – 2023 στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 12:00 το μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ