Δήμος Ιλίου: Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου

0

Για την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Δήμου Ιλίου, μέσω του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, με σκοπό τη σύνδεση των μαθητών με τη γνώση των επαγγελμάτων, τις προοπτικές ανάπτυξης – προσανατολισμού με την αγορά εργασίας, ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο γονέα να δηλώσει συμμετοχή του παιδιού του στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kentropaidi.ilion@gmail.com για τις προγραμματισμένες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν, ημέρα Δευτέρα, τις παρακάτω ημερομηνίες: 11 & 25 Απριλίου, 9 &  23 Μαΐου, 6 & 27 Ιουνίου.

Το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας λειτουργεί στο πλαίσιο του έργου «Πολλαπλή Στήριξη του Παιδιού και της Οικογένειας» του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, τηλ. 2177361020, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες επικοινωνίας13:00 – 20:00 και την ιστοσελίδα https://www.edra-coop.gr/kentropaidi/

Το Έργο αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών και Δράσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Διακρίσεων, τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής  και Κοινωνικής Ένταξης των Ειδικών και Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας» ΟΠΣ 5063309 (αριθ. 17440/11-03-2021) και ΣΑΕ2020ΕΠ085101.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ