Δήμος Καλλιθέας: Κέρδη πάνω από 580.000 ευρώ από τα εξώδικα σε ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος

0

Ο Δήμος Καλλιθέας, μετά την αποστολή των εξωδίκων προς τις τρεις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, εισέπραξε οφειλόμενα ποσά ύψους άνω των 580.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δημοτικά τέλη καθαριότητας, φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλος ακίνητης περιουσίας, για το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2020 έως και τον Δεκέμβριο του 2021.

Τα εξώδικα απεστάλησαν, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, απαιτώντας την άμεση καταβολή των οφειλών από τους ιδιωτικούς παρόχους ενέργειας, που παρανόμως εφαρμόζουν την τακτική παρακράτησης με πολύμηνη καθυστέρηση.

Όπως αναφέρεται, οι υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν να παρακολουθούν και να ελέγχουν την έγκαιρη απόδοση των χρημάτων που έχουν εισπράξει οι εταιρείες ενέργειας από τους λογαριασμούς των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος σε δήλωση του επισημαίνει: « Έχουμε καταστήσει σαφές ότι διεκδικούμε και απαιτούμε, όλες τις οφειλές των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προς τον Δήμο μας. Πετύχαμε την εισροή άνω των 580.000 ευρώ στα δημοτικά ταμεία, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον και τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν θα αφήσουμε καμία εταιρεία παροχής ρεύματος, να εκμεταλλευθεί προς όφελός της, τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες στους λογαριασμούς τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ