Δήμος Κηφισιάς: Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο για πρώτη φορά στη Νέα Ερυθραία

0

Ο Δήμος Κηφισιάς, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 από τις 10πμ έως τις 6μμ προχωρά στην παραχώρηση δημόσιου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες προκειμένου να απολαύσουν το κέντρο της Νέας Ερυθραίας.

H δράση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Νέα Ερυθραία σε συνεχεία των τριών προηγούμενων δράσεων που έγιναν στην Κηφισιά. Μια δράση συμβατή με το πνεύμα της εποχής μας αλλά και με τις τάσεις σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

«Κέντρο χωρίς αυτοκίνητο»

Θετική ήταν η ανταπόκριση πολιτών και επισκεπτών στην δράση «ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ» την Κυριακή 22 Μαΐου 2022. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον Αντιδήμαρχο Αειφόρου Ανάπτυξης Σταύρο Ζαπάντη περπάτησαν την Κυριακή στους χωρίς αυτοκίνητα και θόρυβο δρόμους της Κηφισιάς. Άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα τα παιδιά απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης. Το παραδοσιακό κέντρο ήταν πιο φιλικό κι ανθρώπινο και αρκετοί πολίτες άφησαν το αμάξι τους χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις τους τα πόδια τους, το ποδήλατό τους ή τα ηλεκτρικά πατίνια που προσέφερε δωρεάν ιδιωτική εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ