Συνεχίζεται το γαϊτανάκι ανακοινώσεων ανάμεσα στον Γ. Θωμάκο και τον Β. Ξυπολυτά.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς απάντησε στις νέες κατηγορίες ως εξής:
“Με δήλωση, που μόνο η απελπισία μπορεί να υπαγορεύσει, ο κ. Ξυπολυτάς διανοείται να με ρωτήσει, εάν δεν υφίσταται για εμένα Εθνικό Πένθος! Επιδίδεται σε παραλήρημα τοξικότητας, ενώ συστήνει «σύνεση και συστολή».
Ο λόγος: η Ειδική Συνεδρίαση της 1/3/2023 επί του αιτήματος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς για τα Σχολεία μας. Δηλαδή, για τα Παιδιά μας. Επίσης, η κατεπείγουσα και τεκμηριωμένη, με ειδική αιτιολογία, συζήτηση πέντε θεμάτων του Δήμου μας. Στη συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν επτά Δημοτικές Παρατάξεις και ματαιώθηκε δύο φορές λόγω έλλειψης απαρτίας. Ήταν μεικτή, δηλαδή δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτήρια του Δήμου μας υψώθηκαν μεσίστιες και ταυτόχρονα εκδόθηκε ανακοίνωση οδύνης και συλλυπητηρίων για την απερίγραπτη τραγωδία στα Τέμπη.
Η συνεδρίαση για κατεπείγοντα θέματα δεν είναι εορταστική εκδήλωση. Δεν αντιβαίνει στο Πένθος. Κάθε Αρχή οφείλει το Καθήκον της. Πένθος και Καθήκον συμβαδίζουν. Η αναβολή συζήτησης των θεμάτων μπορούσε να επιφέρει δυσμενέστατες συνέπειες στον Δήμο μας (μισθοδοσία προσωπικού, ματαίωση προσλήψεων, παύση μεγάλης εργολαβίας, επιστροφή χρημάτων σε πολίτη από παράνομη και άδικη κατάσχεση). Επισυνάπτω την κατεπείγουσα πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Ξυπολυτάς επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της παλιάς Διοίκησης του Δήμου μας, έχει ξεχάσει τις διαδικασίες.
Μετά την κατάρρευση του συντομότερου ανεκδότου στον Δήμο μας ότι ο «επιλαχών» που ζητούσε και ζητά κομματικό χρίσμα εν έτει 2023, αποτελεί «ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα» από σήμερα πουλάει και εργαλειοποιεί το Εθνικό Πένθος.”
Και συμπληρώνει με το εξής: “Δεύτερη μακροσκελή ανακοίνωση κι αφού προηγήθηκε “ορθή επανάληψη” (sic!) της πρώτης, χρειάστηκε ο “επιλαχών” κ. Ξυπολυτάς, για να καταλήξει ότι τυγχάνω μειωμένης ηθικής !
Με τη γνωστή σ’ εμάς αλαζονεία κι έπαρση του, “εκδίδει” εφτά μήνες πριν, το εκλογικό αποτέλεσμα με εκείνον σίγουρο νικητή και τοποθετώντας από σήμερα τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” , στην Αντιπολίτευση ! Θα του εξηγήσουν διαφημιστές κι επικοινωνιολόγοι, ότι η αλαζονεία ηττάται κατ’ εξακολούθηση στον Δήμο μας.
Επιμένει ότι θα δείχναμε μεγαλύτερο Πένθος για τους χαμένους Συμπατριώτες μας , εάν για τα Κατεπείγοντα θέματα του Δήμου μας, συνεδριάζαμε “διά περιφοράς” . Δεν γνωρίζει ο “ειδικός” κ. Ξυπολυτάς, ότι για τη συγκεκριμένη διαδικασία απαιτείται συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ; Δηλαδή να συμμετέχουν απομακρυσμένα διά της ψήφου τους. Κάτι σχεδόν ανέφικτο σε Δημοτικό Συμβούλιο 14 Παρατάξεων, όπως της Κηφισιάς !
Ας συνηθίσει ότι σ’ εμάς “και οι κρίνοντες κρίνονται”. Ο μακρύς δρόμος προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, δεν θα είναι για εκείνον, σπαρμένος με ρόδα. Θα κρίνεται για όσα Αμετροεπή κι Επιπόλαια λέει και γράφει, αλλά όχι μόνο: Για τις πράξεις και παραλείψεις του, ως επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της παλιάς Διοίκησης του Δήμου μας, αλλά και ομοίως στον ευαίσθητο τομέα των Συγκοινωνιών.
Συνεχίζουμε στα Καθήκοντα μας, μαζί με Καινοτομίες, όσο για τον “επιλαχόντα”: παλαιοκομματικός είναι, θα περάσει !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here