Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δήλωση του Τάσου Μαυρίδη – Απάντηση στην δημοτική αντιπολίτευση για την κακοκαιρία

0

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση, με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της πόλης:

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 παρακολουθήσαμε μια συντονισμένη προσπάθεια από μέρους κάποιων εκπροσώπων της μειοψηφίας να μειώσουν τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείται στον Δήμο μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν σε όλη την Αττική από την έντονη χιονόπτωση», αναφέρει ο δήμαρχος και συνεχίζει: «Τα συνεργεία του Δήμου μας, δηλαδή οι καθημερινοί μας συνεργάτες, άνθρωποι του μεροκάματου, καθώς και εξωτερικό συνεργείο συνεχίζουν να επιχειρούν στους δρόμους των δύο δημοτικών μας ενοτήτων και να πραγματοποιούν καθαρισμούς, ρίψεις αλατιού και απομακρύνσεις πεσμένων δέντρων και κλαδιών και θα συνεχίσουν να το πράττουν με τον συντονισμό της διοίκησης του Δήμου, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία σε όλες τις γειτονιές των δημοτικών μας ενοτήτων. Επίσης, βρισκόμασταν όλες αυτές τις ημέρες σε διαρκή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις γειτονιές, που είχε διακοπεί.

Είναι εύκολο κάποιος από το Γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών, αν βρίσκεται εκεί, ή ακόμη περισσότερο από το σαλόνι του σπιτιού του να ασκεί κριτική σε όσους πασχίζουν σκληρά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, υπό αντίξοες συνθήκες, από την πρώτη ημέρα, προκειμένου να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση όλων μας».

Σε συνεχή ετοιμότητα ο Δήμος

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους αρμοδίους Αντιδημάρχους Αντώνη Τσελέντα, Μαρία Μουρατίδου και Σταύρο Μονεμβασιώτη και στους εργαζομένους που βρίσκονται σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή της έλευσης της κακοκαιρίας και υπερβάλουν εαυτούς εργαζόμενοι ακατάπαυστα. Θέλω να ευχαριστήσω με αυτή την ευκαιρία τους εργαζομένους και τους αιρετούς, που υπό συνθήκες υγειονομικής κρίσης έχει χρειαστεί να καλύψουν κενά συναδέλφων τους, που ασθένησαν, προκειμένου ο Δήμος να συνεχίσει να λειτουργεί.

Θέλω επίσης να ζητήσω την κατανόηση των πολιτών που ταλαιπωρήθηκαν αυτές τις ημέρες λόγω της πρωτoφανούς κακοκαιρίας ή τις προηγούμενες ημέρες, όταν αναγκαστικά υπολειτουργούσαν οι περισσότερες υπηρεσίες μας λόγω των κρουσμάτων. Και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά αιρετοί και εργαζόμενοι στον Δήμο, ώστε να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι, να μετακινηθούν τα σπασμένα δέντρα και κλαδιά και να καθαριστούν οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι», επισημαίνει ο δήμαρχος.

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βελτίωσουμε τον Δήμο μας»

«Επίσης θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, όπως εξάλλου κάνουμε καθημερινά, για να ενισχύουμε τον εξοπλισμό μας και την τεχνογνωσία μας για να γινόμαστε αποτελεσματικότεροι στην πολιτική προστασία και σε όλους τους τομείς δημοτικών πολιτικών. Για να αποκαταστήσουμε τα δέντρα που επλήγησαν. Για να κάνουμε έργα και για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Για να απαντάμε στην πράξη στην οποιοδήποτε καλόπιστη κριτική που γίνεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον Δήμο μας, τους αιρετούς και τους εργαζομένους του», καταλήγει η δήλωση του κ. Μαυρίδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ