Συνάντηση ενημέρωσης για το έργο και τις δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμεΑ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «Πρόσβαση» είχε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου.
H Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε παιδιά και ενήλικες με ιδιαιτερότητες, αλλά και για τις δράσεις που φιλοξενούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.
Αναφορικά με το έργο των δομών ειδικής αγωγής, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Είναι καιρός η αυτοδιοίκηση να σταθεί στο πλευρό των παιδιών με ειδικές ανάγκες και στις οικογένειές τους στηρίζοντας τη λειτουργική ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και προσφέροντάς τους διεξόδους δημιουργικής έκφρασης. Καλύπτοντας τα κενά των δημόσιων πολιτικών υποστήριξης για τα άτομα με αναπηρία, η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να άρει τους αποκλεισμούς, να συνεργαστεί με φορείς που αποδεδειγμένα προσφέρουν σημαντικό έργο στην κατεύθυνση της ειδικής αγωγής και να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον και μέλλον για τα παιδιά εκείνα που χρειάζονται περισσότερο από οποιονδήποτε την υποστήριξη και την αγκαλιά μας».

Πηγή: Χτύπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here