Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Μεγάλη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

0
cof

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στην Πλατεία Σοφούλη η δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον ΣΚΑΙ. Τα δώρα και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός απολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 2.008 κιβώτια από όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για τη σημαντική συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες  του Δήμου μας! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ, στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ και σε όλους τους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, που οργάνωσαν τη δράση, αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν. Χρόνια πολλά σε όλους Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και Καλά Χριστούγεννα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ