Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ο απολογισμός της δημοτικής αρχής για τη διετία 2019 – 2021

0

O Απολογισμός Έργου 2019-2021 του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, ο οποίος παρήχθη, εκτυπώθηκε και διανεμήθηκε με έξοδα της Δημοτικής παράταξης «Η Πόλη της Ζωής μας» έχει αναρτηθεί πλέον και στη σχετική ιστοσελίδα .

Το σημείωμα του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη της Ζωής μας» αναφέρει τα εξής στην εισαγωγή του εντύπου:

«Αγαπητές συμπολίτισσες,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας και για τη σταδιακή αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στην πρώτη μας θητεία εξασφαλίσαμε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου με χρηστή διοίκηση, συνεχή προσπάθεια και διεκδίκηση, ενώ προωθήσαμε έργα πνοής, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά των πολιτών, όπως ο νέος Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Λυκόβρυσης. Τον Ιούλιο του 2019 οι συμπολίτες επιβράβευσαν με την ψήφο τους αυτή την προσπάθεια και μας έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε μαζί.

Στα 2,5 χρόνια της δεύτερης μας θητείας αξιοποιήσαμε κάθε πηγή χρηματοδότησης καθώς και την οικονομική εξυγίανση για να υλοποιήσουμε έργα και για να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας. Συμβάλαμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα με τις κοινωνικές μας δομές, ενώ αξιοποιήσαμε τη συγκυρία για να επιταχύνουμε τη μετάβαση τω υπηρεσιών μας στην ψηφιακή εποχή. Με το βλέμμα στο μέλλον προχωράμε μεγάλα έργα, ενώ προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς.

Ό,τι έχουμε καταφέρει ως σήμερα, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης, συλλογικής δουλειάς της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων, των εθελοντών, των υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας, αλλά και των πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, γιατί η δύναμη της παράταξής μας είναι οι πολίτες.

Συνεχίζουμε Μαζί,

Συνεχίζουμε Μαζί για την Πόλη της Ζωής μας.

Σας ευχαριστώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ