Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Συναυλία με την Γλυκερία την Καθαρά Δευτέρα-Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου για τα Κούλουμα

0

 

Με εορταστική διάθεση και με τη συμμετοχή πολλών πολιτών γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο.

Aπό τις 11.00 το πρωί η πλατεία Αγίου Γεωργίου γέμισε με κόσμο που επέλεξε να περάσει εκεί την Καθαρά Δευτέρα, απολαμβάνοντας παραδοσιακά εδέσματα και κεράσματα από τον Δήμο, ενώ ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε το έναυσμα για τη συναυλία με την μελωδική φωνή της Γλυκερίας. Η γνωστή τραγουδίστρια με τον Χάρη Μακρή και την Χριστίνα Γαλιάτσου διασκέδασαν τον κόσμο με ένα πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί ο Στέλιος Φωτιάδης και που περιλάμβανε πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Για άλλη μία φορά οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο μαζί με την Γλυκερία και τους συνεργάτες της, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό. Με χορό και τραγούδι, όλοι μία παρέα, γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα Κούλουμα και τη λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων, δίνοντας ήδη ραντεβού για την επόμενη χρονιά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ