Έγινε δεκτό το αίτημα των σωματείων ΔΕΔΔΗΕ

Μαζική και δυναμική κινητοποίηση στον ΔΕΔΔΗΕ  στο Γαλάτσι, ενάντια στη διακοπή ρεύματος σε άνεργη γυναίκα με ανήλικο παιδί ΑμεΑ, διοργάνωσαν το πρωί της Πέμπτης 26/1 σωματεία και φορείς της Νέας Ιωνίας, καθώς και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Με την παρέμβασή τους  τα σωματεία πέτυχαν να γίνει δεκτή η επανασύνδεση ρεύματος μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και να γίνει ρύθμιση της οφειλής σε πλαίσια που να μπορεί να ανταπεξέλθει.

Με το πέρας της κινητοποίησης, η Ντιάνα Λιάκου, πρόεδρος του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», δήλωσε:

«Σήμερα είμαστε εδώ δεκάδες μέλη σωματείων και μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας κάνοντας πράξη τις αποφάσεις μας , δηλαδή ότι  η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και δε θα αφήσουμε κανέναν μόνο του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, το σκοτάδι και το κρύο. Είναι ντροπή σήμερα, στη Ν. Ιωνία, σε μητέρα άνεργη με   παιδί ΑμΕΑ ο ΔΕΔΔΗΕ να της κόβει το ρεύμα και να της ζητάνε ένα υπέρογκο ποσό για να διακανονιστεί η οφειλή. Όμως, με την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων και των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας, με τη δυναμική σημερινή κινητοποίηση, πετύχαμε να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικογένεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here