Δήμος Νέας Ιωνίας: Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χαράλαμπος Λάμπρου

0

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ. Νέας Ιωνίας διατύπωσε με δήλωση ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κ. Χαράλαμπος Λάμπρου.

 

Η ανακοίνωση του κ. Λάμπρου

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να παραιτηθώ από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η μη τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι δημοκρατικές αξίες, είναι ένας από τους λόγους που έλαβα την απόφασή μου να αποχωρήσω.

Δυστυχώς διαπιστώνω ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν τηρεί τους κανονισμούς, με αποτέλεσμα τα Συμβούλια να τελειώνουν τις πρώτες πρωινές ώρες και να λαμβάνονται αποφάσεις με περιορισμένο αριθμό Δημοτικών Συμβούλων.

Η άρνηση του Προέδρου του Δ.Σ., να φέρει προς συζήτηση το θέμα της ALTEC στο Δ.Σ., είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση όλων των Δημοτικών Παρατάξεων από την 5η Συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου 2022. Στη Συνεδρίαση, με ευθύνη του Προέδρου του ΔΣ έγινε μία συζήτηση δύο ωρών για τις διαδικασίες, όποιος Δημοτικός Σύμβουλος ήθελε, έπαιρνε το λόγο, μιλούσε όση ώρα ήθελε, με αποτέλεσμα να μην συζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ., όπως  άλλωστε ήταν και η άποψη  του Προέδρου.

Με την παραίτησή μου, όπως καταλήξαμε μετά από συζήτηση και με τον επικεφαλής της Παράταξης μας , ελπίζουμε  να σταματήσει ο εκφυλισμός θεσμών και διαδικασιών του Δ.Σ. και να είναι η αρχή μιας ουσιαστικής επικοινωνίας και εποικοδομητικής συνεργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ