Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Κατασκευή νέων κτιρίων 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Ν.Φιλαδέλφειας

0

Αυτοψία στον χώρο κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2022 ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσο Κωνσταντινίδη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σωτήρη Κοσκολέτο, τον Αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ & Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Χρήστο Κοπελούσο, τον Πρόεδρο της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρι Βεντήρη και στελέχη της δημοτικής αρχής, ενημερώθηκε εκ νέου από τους εκπροσώπους της εργολαβικής εταιρείας για την πορεία του έργου.

«Ικανοποίηση από την πορεία του έργου»

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Με ικανοποίηση ακούσαμε σήμερα από την υπεύθυνη μηχανικό του έργου, πως οι εργασίες για την κατασκευή των νέων σχολικών εγκαταστάσεων του 3ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας τους τελευταίους μήνες προχωρούν κανονικά. Όπως έχω ήδη αναφέρει το 2022 θα είναι η χρονιά που θα ολοκληρωθούν ορισμένα σημαντικά και μεγάλα έργα στο Δήμο μας. Ένα από αυτά τα έργα είναι σε κάθε περίπτωση και το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. Το προσεχές φθινόπωρο λοιπόν, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδώσουμε σε μαθητές της πόλης μας νέες, σύγχρονες, άρτιες και λειτουργικές σχολικές εγκαταστάσεις, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ένα πολυετές αίτημα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και των μελών της σχολικής κοινότητας.

«Αναβάθμιση των υποδομών»

Παράλληλα, με τις παρεμβάσεις της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρου Γεωργαμλή, αλλά και τις πολύτιμες προσπάθειες και ενέργειες των προέδρων και των μελών των σχολικών μας επιτροπών, προσπαθούμε διαρκώς, εντός των πλαισίων των αρμοδιοτήτων και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, να αναβαθμίσουμε το επίπεδο των υποδομών των ήδη υπαρχόντων σχολικών συγκροτημάτων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Τόσο μέσω ίδιων πόρων, όσο και μέσω της αξιοποίησης των διαθέσιμων εργαλείων που προσφέρουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικού (βλ. πρόγραμμα Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης των ΟΤΑ – Α. Τρίτσης). Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε καθημερινά την πορεία των συγκεκριμένων εργασιών και να ενημερώνουμε ανά τακτά διαστήματα τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τα μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ