Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Επιτυχία για τον Δημήτρη Κλειδαρά στο Σκακιστικό Πρωτάθλημα Στρατιωτικών Σχολών

0

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κλειδαράς, σκακιστής του ΣΟΝΦ που φοιτά στην ΣΣΑΣ,  στο Πρωτάθλημα Σκάκι Στρατιωτικών Σχολών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Με 6 βαθμούς σε 9 αγώνες κατετάγη 7ος στην τελική κατάταξη , ενώ διεκδικούσε τη 2η θέση μέχρι τον τελευταίο γύρο. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο  Παύλος Δερμιτζάκης (με 9/9) από τη Σχολή Ικάρων.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών πρωταθλημάτων των Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  και πραγματοποιήθηκαν από 4 έως 6 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) στον Πειραιά με τη συμμετοχή 39 σπουδαστών.

Ο Δημήτρης υπήρξε επί χρόνια βασικός παίκτης στις νεανικές σκακιέρες και ομάδες του ΣΟΝΦ και με μεγάλη χαρά βλέπουμε την αγωνιστική του επαναδραστηριοποίηση  παράλληλα με τις σπουδές του.  Του ευχόμαστε υγεία,  καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και πολλές καλές παρτίδες.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ