Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε δεντροφύτευση

0

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολικού Γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος» διεξήχθη με επιτυχία η δράση εθελοντικής δεντροφύτευσης «Ας φυτέψουμε παρέα», που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στα πλαίσια του προγράμματος «Life Terra».

Στην όμορφη και ξεχωριστή αυτή περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, μαθητές του 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Με την καθοδήγηση του γεωπόνου του Δήμου φυτεύτηκαν συνολικά 35 δέντρα. Παράλληλα, οι μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές και μαθήτριες των τριών σχολείων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ορθές πρακτικές φύτευσης και συντήρησης των δέντρων και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που αυτά προσφέρουν.

 

Παρόντες στην δράση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Κεραμιδάς, ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, η σύμβουλος Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, εκπαιδευτικοί των τριών σχολείων της πόλης και στελέχη του Δήμου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ