Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκιδόνας: Εκδήλωση Με Θέμα “Οδική Συμπεριφορά Και Ασφάλεια”

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση με θέμα: “Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια”, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η ΕΔΥΔΑ (Εθελοντική Δύναμη Δασοπυροπροστασίας), στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.

Ομιλητής ήταν ο γνωστός σε όλους μας ΙΑΒΕΡΗΣ (Αναστάσιος Μαρκουίζος), της σχολής ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς.

Με τον συγκλονιστικά δυνατό λόγο του κ. Μαρκουίζου αλλά και με εικόνα από ταινίες – σποτ οδικής ασφάλειας, είναι σίγουρο ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα προβληματιστούν και θα ανησυχήσουν για θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσαν ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μιχάλης Ζαχαριουδιάκης, η Σύμβουλος Κοινότητας Ν.Φ. Αγγελική Σουρτζή, ο Πρόεδρος της ΕΔΥΔΑ Πέτρος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Στάθης Αρβανιτάκης, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ