Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Επαναλειτουργούν τα τμήματα άθλησης και χορού στο Ρέντη

0

Ξεκινούν και πάλι τα τμήματα άθλησης και χορού, που στεγάζονται στους χώρους της Δημοτικής Ενότητας του Αγ. Ι. Ρέντη και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ύστερα από την απουσία περίπου δύο ετών λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 Τα τμήματα

Τα τμήματα που λειτουργούν στον παρόντα χρόνο επικεντρώνονται στις δράσεις άθλησης, λόγω της συστηματικής εκγύμνασης που προφέρουν και της απελευθέρωσης της κίνησης του σώματος, καθώς και σε εκείνες του χορού, που σε συνδυασμό με τους ευχάριστους και εύθυμους ρυθμούς που έχουν, συντελούν στην αλλαγή της ψυχολογίας και ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση σε όλες τις ηλικίες.

 Τα μαθήματα

Τα μαθήματα υλοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, σε τμήματα διαφοροποιημένα ανά ηλικία για τη ρυθμική γυμναστική, το μπαλέτο, τον μοντέρνο και τον σύγχρονο χορό, τους χορούς λάτιν και αργεντίνικου τανγκό, σε εγκαταστάσεις προσβάσιμες για όλους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγ.Ι. Ρέντη, όπως η αίθουσα Διδώ Σωτηρίου στην οδό Ιθάκης, στην αίθουσα της οδού Μπαλτατζή 32 στο κτίριο “Ιωάννα Κουφατζίδου”, στο Κέντρο Πολιτισμού του Αγ.Ι.Ρέντη, καθώς και στους υπόλοιπους χώρους της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΗΚΕΝΙΡ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ