Δήμος Περιστερίου: Ανακοίνωση για επέκταση του καφέ κάδου – βιοαποβλήτων

0

“Τα τελευταία χρόνια στην πόλη του Περιστερίου, το πρόγραμμα έχει μπει στη ζωή των πολιτών και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους”

 

Το μήνυμα του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, προς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες, τονίζει ότι: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος σε προγράμματα ανακύκλωσης, όπως είναι η χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων, με τους καφέ κάδους. Σ’ αυτήν την σπουδαία προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, δεν περισσεύει κανείς! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!»

8η φάση του προγράμματος

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου ενημερώνει ότι η 8η φάση του προγράμματος στην περιοχή, μεταξύ των οδών Θηβών – Τζων Κένεντυ – Πατριάρχου Σεργίου – Λεωφόρος Αθηνών, έχει ξεκινήσει και θα υλοποιηθεί σταδιακά στις επόμενες ημέρες. Η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής γίνεται πόρτα – πόρτα από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

 

Το χωριστό αυτό ρεύμα της ανακύκλωσης των βιοαποβλήτων πλησιάζει ολοένα και περισσότερο σε κάθε γειτονιά και φυσικά, ο Δήμος Περιστερίου παραμένει αρωγός της προσπάθειας, προμηθεύοντας το οικιακό καφέ καδάκι και τις 60 βιοδιασπώμενες σακούλες που μπορείτε να ζητάτε από Δευτέρα έως Παρασκευή (τηλ. 210 5701616, 639, 641).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ