Δήμος Πετρούπολης: Οκτώβριο & Νοέμβριο, «Πάμε Θέατρο στο Πνευματικό Κέντρο»

0

«Θεωρώ το θέατρο τη μεγαλύτερη τέχνη όλων, τον πιο άμεσο τρόπο με τον οποίο ένας άνθρωπος μπορεί να μοιραστεί με κάποιον άλλον την αίσθηση του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος», Όσκαρ Ουάιλντ.

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, κύκλο παραστάσεων, με τίτλο: «Πάμε Θέατρο στο Πνευματικό Κέντρο».

Η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δωρεάν, στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), πρωτότυπα έργα Ελλήνων συγγραφέων και παραστάσεις/συνθέσεις από σημαντικά θεατρικά έργα που θα ερμηνεύσουν αξιόλογες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες και επαγγελματικοί θίασοι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Οκτωβρίου, 20:00

«Εμείς οι Άλλοι»: Από τη θεατρική ομάδα του Παραρτήματος Βύρωνα – Καισαριανής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Αντωνακάκη.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 20:00

«Εκείνος και το Σμήνος»: Το έργο της Δέσποινας Σιμάκη θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα, «Τα θαλασσοπούλια», του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων ΑμεΑ και Αναπήρων Ικαρίας ,«Ηλιαχτίδα».

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, 18:30 και 21:00

«Η Άλκηστις… αλλιώς»: Η θεατρική ομάδα, «Άγερσις», παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη ΒαρβαρήγουΛευκοθέας Μαρίας Γκολγκάκη, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μαντέλη.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 21:00

«Εκ του πατρός γεννηθέντα»: Το έργο έγραψε ο Τόνυ Δημητρίου και θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του ίδιου και της Στεφανίας Γκουρνέλου.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, 20:00

«Ο μπόγος»: Η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθηνών, παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Κολιδάκη σε σκηνοθεσία της Αγγελικής Ξένου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 212 8098222.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ