Δήμος Χαλανδρίου: Κανένα παιδί χωρίς παπούτσια

0

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου μοίρασαν, την Τετάρτη, 23 Μαρτίου -στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου 106 ζευγάρια καινούργιων παπουτσιών γνωστής εταιρείας, σε βρέφη και παιδιά, έως 18 ετών, που είναι εξυπηρετούμενοι/εξυπηρετούμενες από τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τη δράση υποστήριξαν με την παρουσία τους και τη βοήθειά τους ο κοινωνικός λειτουργός του «Μαζί για το Παιδί», κ. Γιάννης Ματαλιωτάκης, καθώς και εθελοντές/εθελόντριες της Ένωσης.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, η εταιρεία παπουτσιών προσφέρει μέρος των κερδών της  για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και σε συνεργασία με το «Μαζί Για Το Παιδί» κάνει δωρεά καινούρια ζευγάρια παπούτσια για να στηρίξει το έργο της Ένωσης. Στη χώρα μας, η δράση αυτή ξεκίνησε το 2015, όταν η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  επελέγη από την εταιρεία ως o επίσημος Giving Partner της για την Ελλάδα και έκτοτε έχουν μοιραστεί περισσότερα από 87.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά ενώ με τις διανομές σε κοινωνικές δομές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100.000 ζευγάρια συνολικά.

Καινούρια παπούτσια και για τα παιδιά Ρομά

Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε από την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Χαλανδρίου, την Παρασκευή 1 Απριλίου. Προσφέρθηκαν 99 ζευγάρια παπουτσιών σε παιδιά από έξι μηνών έως 18 ετών.

Τη δράση στήριξαν η διαμεσολαβήτρια του Παραρτήματος Ρομά κ. Βίκυ Σαρρίδου, η παιδαγωγός του Παραρτήματος κ. Χαρούλα Τσαγκάρη και οι εθελοντές /ντριες της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ