Την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του δήμου Χαΐδαρίου ανακοίνωσε ο Άρης Πανόπουλος.

Ο  Χαϊδαριώτης υποψήφιος διαθέτει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, με αξιόλογη διαδρομή από το 1998 μέχρι το 2014, κατέχοντας θέσεις ευθύνης στην διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, όπως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και Αντιδήμαρχος σε όλους σχεδόν τους τομείς δράσεις του Δήμου.

Στο βίντεο που ήδη κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άρης Πανόπουλος μίλησε για την ανάγκη λύσης των προβλημάτων της καθημερινότητας που ταλανίζουν το Χαϊδάρι. 

Μεγαλώνουν τα προβλήματα

«Τα προβλήματα διογκώνονται: πλημμελής καθαριότητα, κακό οδικό δίκτυο, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, κυκλοφοριακό, προβληματικός οδοφωτισμός, ανύπαρκτα πεζοδρόμια , ασυντήρητα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις, γενικότερα έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού και οράματος για την πόλη μας, αλλά και ασθενής έως ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική και πρόνοια είναι τα κομμάτια που συνθέτουν τον χάρτη της καθημερινής μας διαβίωσης, που δυσκολεύει αντί να βελτιώνεται», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην ανακοίνωση ο κ. Πανόπουλος δεν άφησε έξω από το «κάδρο» των προβλημάτων τον σημερινό Δήμαρχο .

Χαρακτηριστική είναι η φράση του: «Ο Πολίτης αναζητά εναγωνίως τον δημοτικό του άρχοντα. Μάταια όμως» , θέλοντας έτσι να καταδείξει την συναισθηματική αλλά και την φυσική απόσταση που χωρίζει τον Βαγγέλη Ντηνιακό από τους συνδημότες του.

Για να συνεχίσει :

«Η πόλη μας δεν μπορεί να αποτελεί λάφυρο των όποιων προσωπικών επιδιώξεων, ούτε ο Δήμαρχος της προϊόν και «καπρίτσιο» κάποιας κληρονομικής παράδοσης. Ο Δήμος και πρωτίστως ο Δήμαρχος οφείλει να βρίσκεται μπροστά στην ανάπτυξη μιας σύγχρονης, λειτουργικής πόλης που θα απεμπλακεί από τις κακές πρακτικές του παρελθόντος.

Ήρθε η ώρα να κόψουμε τον «ομφάλιο λώρο» με νοοτροπίες και πρόσωπα που αντιμετωπίζουν την πόλη ως προσωπική τους κατάκτηση, ως ένα ακόμα περιουσιακό τους στοιχείο».

Λύσεις για την καθημερινότητα

Εμφανής είναι η πρόθεση και κυρίως η δέσμευση του Άρη Πανόπουλου να ρίξει όλο το βάρος της δυναμικής του στα προβλήματα της καθημερινότητας με λύσεις βιώσιμες που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Πολιτών του Χαϊδαρίου, σε μια πόλη με λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Παράλληλα, η ανασυγκρότηση και η αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας, αποτελούν βασική προτεραιότητα των πρωτοβουλιών και των δεσμεύσεων που αναλαμβάνει , αμέσως μετά την εκλογή του ως νέος Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here