Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η Βίκυ Πρωτογεράκη – “Το 90% των ηθοποιών δείχνει το μόριό του στο θέατρο”

0

Στη δικάσιμο της δίκης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/12), κατέθεσε η ηθοποιός και δικηγόρος Βίκυ Πρωτογεράκη.

Κατά την είσοδό της στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους, “Είμαι πρόθυμη να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον ξέρω από μικρό παιδί.”

Από το βήμα του μάρτυρα, η κα. Πρωτογεράκη δήλωσε ότι “το 90% των ηθοποιών δείχνει το μόριό του στο θέατρο”. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, “Το Πρωινό”, η κ. Πρωτογεράκη, στην προσπάθειά της να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου ανέφερε ότι “στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων”.

Όπως είπε στην κατάθεσή της γνωρίζει τον κ. Φιλιππίδη πολλά χρόνια. «Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος με πολλές αδυναμίες και ελαττώματα αλλά αποκλείεται να είναι βιαστής. Δεν γίνεται να έχει διαπράξει αυτά για τα οποία τον κατηγορούν. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει» είπε μεταξύ άλλων η κ. Πρωτογεράκη.

Με το νέο έτος θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν και σήμερα απών καθώς νοσεί από κορονοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ