Δελφίνι επιτέθηκε σε κολυμβητές: Σοκάρει το βίντεο

0

Ένα δελφίνι δάγκωσε δύο κολυμβητές στην Ιαπωνία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θαλάσσιο θηλαστικό έχει πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις και λέγεται πως κινείται μόνο, χωρίς κοπάδι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα πιο πρόσφατα περιστατικά σημειώθηκαν στις 11 Αυγούστου, στην παραλία Koshino στο Gamo-cho της πόλης Fukui. Οι δύο τραυματίες κολυμβητές, που δαγκώθηκαν με διαφορά ωρών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, τα δύο θύματα ήταν άνδρες, γύρω στα 40. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, με έναν άνδρα να δαγκώνεται και στα δύο χέρια. Περίπου έξι ώρες αργότερα, ένας δεύτερος άνδρας δαγκώθηκε στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Τα δελφίνια είναι πολύ έξυπνα ζώα, ικανά να διδάξουν, να μάθουν, να συνεργαστούν ή ακόμη και να θρηνήσουν. Είναι συνήθως πολύ κοινωνικά και ζουν σε μεγάλες ομάδες. Είναι γνωστό ότι επιτίθενται στους ανθρώπους, ειδικά υπό συνθήκες αιχμαλωσίας.

Τον Απρίλιο του 2022, ένα 23χρονο δελφίνι που είχε περάσει όλη του τη ζωή στην αιχμαλωσία προσπάθησε να πνίξει την προπονήτριά του.

Η ονομασία δελφίνι προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη δελφίς, που συνδέεται με το δελφύς («μήτρα»). Έτσι, το όνομα του ζώου μπορεί να μεταφραστεί ως «ψάρι με μήτρα».

Δείτε τη σοκαριστική επίθεση του δελφινιού:

@therealdudeman_5000

Never trust a dolphin. They are smarter and stronger than us. We are not the smartest animal on earth. #dolphinattack #dontswimwithdolphins

♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ