Δικηγόρος οικογένειας 16χρονου: “Ήταν βολή εξουδετέρωσης – Προσπάθεια συγκάλυψης από την ΕΛΑΣ”

0

«Για βολή εξουδετέρωσης» και όχι ατύχημα έκανε λόγο την Τετάρτη (7/12) ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομ που δέχθηκε σφαίρα από αστυνομικό, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μετά την επίσκεψη της οικογένειας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Ήταν μια βολή εξουδετέρωσης. Θα χρειαστεί να μελετήσουμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Την Παρασκευή ενημερώθηκα θα υπάρχει έκθεση. Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι στον Κώστα, περιμένουμε ένα θαύμα» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

«Εμείς δεν είμαστε εδώ για να καλέσουμε σε κινητοποιήσεις, αυτοί που προκαλούν (επεισόδια) δεν αναφέρονται στο περιστατικό αλλά στην απόπειρα συγκάλυψης από την ΕΛ.ΑΣ. Όταν υπάρχει μόνο μία ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι υπήρχε δήθεν προσπάθεια εμβολισμού της μηχανής των αστυνομικών και δεν αναφέρεται καν ο τρόπος και ο λόγος που το παιδί δέχτηκε πυροβολισμό, αυτό και μόνο σημαίνει συγκάλυψη» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 16χρονου προσήλθε στο γραφείο του Α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ