Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε την αστυνομικό σύζυγό του στέλνοντας την με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Απολογούμενος στην ανακρίτρια δήλωσε μετανιωμένος και φέρεται να είπε: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

Οι δικηγόροι του θύματος ανέφεραν πως δεν βλέπουν σημάδια μετάνοιας από τον κατηγορούμενο. Ο δικηγόρος Δημοσθένης Γούλας τόνισε: «Διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου. Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως δεν διαβλέπουμε σημείο μετάνοιας. Η γυναίκα προσπαθεί να συνέλθει από τη βάρβαρη μεταχείριση, δίνει ακόμα τον αγώνα της”.

https://youtu.be/0Jm2F5zQM_U

Ο έτερος δικηγόρος της παθούσας αστυνομικού Διαμαντής Μπασαράς σημείωσε: «Η συμπεριφορά του κατηγορουμένου είναι ακατανόητη. Το θύμα έχει υποστεί μια τεράστια ψυχική και σωματική ταλαιπωρία. Υπάρχουν και άλλα αδικήματα, για τα οποία θα στραφούμε στην δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράξεις που δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνήσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και 2η ταλαιπωρία το θύμα τις τελευταίες ώρες με ψέματα που διακινούνται σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου”».

Σε ότι αφορά τα μηνύματα στο κινητό της συζύγου που υποστηρίζει σε δήλωση ο κ. Κούγιας, οι συνήγοροι της 43χρονης απάντησαν πως “δεν υπάρχει τίποτα. Όλα είναι στη φαντασία τους”. Τέλος, ο κ. Μπασαράς συμπλήρωσε πως ο δράστης προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι την αστυνομικό σύζυγό του.

https://youtu.be/09qFQ_goz1U

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here