Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο, ανέφερε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο Σερχίι Πόπκο. «Δυστυχώς, εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών στη συνοικία Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου (…) δύο άνθρωποι είναι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε», ανέφερε ο κ. Πόπκο μέσω Telegram.

Τον ίδιο απολογισμό έδωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, κάνοντας επίσης λόγο για πτώση συντριμμιών από στόχους που καταστράφηκαν στον αέρα πάνω σε αρκετά κτίρια στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόσωπο που τραυματίστηκε χτυπήθηκε από θραύσματα γυαλιών. Αρκετά κτίρια έχουν πάρει φωτιά, πρόσθεσε ο αιρετός.

Για τη μεγαλύτερη επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο «από την άνοιξη» κάνει λόγο ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης

Το Κίεβο έζησε σήμερα το πρωί τη μεγαλύτερη αεροπορική επιδρομή «από την άνοιξη», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, ο οποίος νωρίτερα έκανε λόγο για δυο θανάτους εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών πυραύλου.

«Νυχτερινή αεροπορική επιδρομή. Το Κίεβο δεν είχε γνωρίσει τόσο ισχυρή επίθεση από την άνοιξη. Ο εχθρός εξαπέλυσε μαζική επίθεση (…) με drones και πυραύλους», ανέφερε μέσω Telegram ο Σερχίι Πόπκο, διευκρινίζοντας πως «συνολικά, καταστράφηκαν πάνω από 20 στόχοι» στον αέρα από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here