Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 26/5 στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας

0

Την 24η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Π.Ε. Σεφέρης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2ΜΑΪΟΥ στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας,

 

Η δράση θα γίνει από τις 9.15 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ. στη διεύθυνση Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία 142 34.

Το ΔΣ κάνει έκκληση σε όλες και όλους τους αιμοδότες, να προσέλθουν στην αιμοδοσία. Υπάρχουν αυξημένες ανάγκες και τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία είναι πολύ λιγότερα από όσα έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας.

  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για την αιμοδοσία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και το ΑΜΚΑ
  2. Για τη διευκόλυνση της αιμοδοσίας και της προσέλευσης επικοινωνήστε και δηλώστε τη συμμετοχή σας για καλύτερο προγραμματισμό.

(Μάγδα Κατιμερτζόγλου 698 013 3447- Τάσος Χαρδαλιάς 6934883006 – Λιάκου Ντιάνα 6944797461)

 Οδηγίες από το Σύλλογο

  1. Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για  την αιμοδοσία.
  2. Υπενθυμίζουμε τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ’ αποδοχών, για το τρέχον ημερολογιακό έτος για τους μόνιμους και  για το τρέχον ημερολογιακό έτος αλλά και στην ίδια σύμβαση για τους αναπληρωτές).
  3. Καλούμε τους συναδέλφους, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας. Να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι, είτε στέλνοντας συγγενείς, φίλους, γονείς μαθητών κλπ, κι ας μην είναι εκπαιδευτικοί.
  4. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψει ο γιατρός, θεωρείται ως  εθελοντική συμμετοχή,  μετρά στον αριθμό των εθελοντών και δικαιολογείται η ημέρα άδειας.
  5. Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των αιμοδοτών. Έχουμε μαζί μας και φοράμε μάσκα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ