Την εξολοκλήρου μίσθωση του Karela Business Park, του μεγαλύτερου ακινήτου- συγκροτήματος γραφείων του χαρτοφυλακίου της, στη MYTILINEOS, ανακοίνωσε η PRODEA Investments.

Όπως πληροφορεί δελτίο Τύπου της PRODEA, η μίσθωση στην MYTILINEOS είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια 12 έτη και υλοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την εκκένωση του ακινήτου από την προηγούμενη μισθώτρια. Το συγκρότημα σχεδιάζεται να φιλοξενήσει μέρος των δραστηριοτήτων της MYTILINEOS. Με τη μίσθωση αυτή, η Prodea και η MYTILINEOS ξεκινούν μια μακροχρόνια συνεργασία με τη δημιουργία συνεργειών στους κλάδους που δραστηριοποιούνται, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Karela Business Park, ένα σύμπλεγμα έξι κτιρίων γραφείων, συνολικής ανωδομής 29.000 τμ και 1.100 θέσων στάθμευσης, είναι το πρώτο πράσινο κτίριο στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά LEED GOLD και όπως αναφέρει η PRODEA, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των άριστων επενδυτικών χαρακτηριστικών των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της.

Το κτίριο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, προσφέρει χώρους υψηλής ποιότητας που μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν στις λειτουργικές ανάγκες του μισθωτή. Παράλληλα διαθέτει σύγχρονα συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος, όπως κεντρικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, σύστημα εξωτερικής σκίασης για μείωση της απαίτησης κλιματισμού, πράσινο φυτεμένο δώμα και ένα σύνολο αειφόρων υποδομών όπως θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων, υποδομές ανακύκλωσης απορριμμάτων σε πολλαπλές ροές, θέσεις στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών/υβριδικών οχημάτων και σύστημα βιολογικού καθαρισμού.

Το κτίριο βρίσκεται οδικά σε σύντομη απόσταση από το επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, ενώ έχει εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό και βρίσκεται πλησίον του σταθμού «Κάντζα» (Μετρό και Προαστιακός). Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο ακίνητο αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία νέου σταθμού Μετρό ακριβώς μπροστά στο ακίνητο (το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025), όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της PRODEA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here