Το «πράσινο» φως για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό 2 γηπέδων ποδοσφαίρου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1.5 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή των σχετικών προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη.

Ειδικότερα το πρώτο έργο αφορά στην «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου», προϋπολογισμού στα € 919.993,20, εκ των οποίων τα 800.000,00 ευρώ είναι από πόρους της Περιφέρεια Αττικής.

Τα έργα προβλέπουν την τοποθέτηση νέου τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα και λοιπού εξοπλισμού. Με τα έργα ο χώρος θα είναι πλήρως κατάλληλος για να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής και επαγγελματικής κατηγορίας.

Το δεύτερο έργο αφορά στην «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού», προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ, εκ των οποίων τα 700 χιλιάδες ευρώ είναι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.
Μεταξύ άλλων προβλέπονται προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος κος Ηλ. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την χρηματοδότηση του έργου, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο, καθώς το γήπεδο στην οδ. Κύπρου είναι από τα τελευταία χωμάτινα γήπεδα της Αττικής. Με τα έργα που θα γίνουν, θα αποκτήσει σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα, νέο φωτισμό, ενώ θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης της περίφραξης και του περιβάλλοντα χώρο. Είναι ένα έργο που το περιμέναμε επί πολλά χρόνια. Παράλληλα υπογράψαμε τη σχετική σύμβαση για έργα αναβάθμισης και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, για την υλοποίηση δυο πολύ σημαντικών έργων που έρχονται να συμπληρώσουν τα έργα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γ. Πατούλη ο οποίος σε ό,τι αφορά το γήπεδο της οδού Κύπρου, ξεπέρασε τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που καθυστερούσαν την υλοποίηση αυτού του έργου. Τώρα, είμαστε στην τελική ευθεία και θέλω να τον προσκαλέσω, όταν γίνει το γήπεδο, να παίξουμε μαζί έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη κα Κεφαλογιάννη και όλους όσους εργάστηκαν προκειμένου να υπάρξει αυτή η πρόοδος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here