Ενημέρωση για την Κλιματική Αλλαγή: Περιβαλλοντικές δράσεις στο 5ο Δημοτικό Ζωγράφου

0

Ενημέρωση για την Κλιματική Αλλαγή σε μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ζωγράφου και την Ελληνίδα πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα, Βανέσα Αρχοντίδου, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.

 

Στην ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα και

να ακούσουν τις μοναδικές εμπειρίες της Βανέσας Αρχοντίδου που έχει κατακτήσεις τις επτά υψηλότερες κορυφές των ηπείρων του κόσμου. Επίσης

ενημερώθηκαν για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυσή τους, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε περιβαλλοντικά ζητήματα και την Κλιματική Αλλαγή αλλά και την ανάδειξη ενός πιο βιώσιμου τρόπου ζωής.

Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου και ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Δημητρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ