Ενισχύεται ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς

0

Τέσσερα καινούργια οχήματα έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Η απόκτηση των νέων οχημάτων εντάσσεται στο σχεδιασμό του Δήμου για εκσυγχρονισμό του στόλου, με αντικατάσταση των παλαιότερων οχημάτων με σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να προστεθούν άλλα 8 οχήματα (σύνολο 12) με τη διαδικασία leasing και ίδιους πόρους του Δήμου. Η ανανέωση του στόλου συνεχίζεται και μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων . Σύντομα θα παραληφθούν άλλα 4 οχήματα Καθαριότητας από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Η παραλαβή των τεσσάρων νέων οχημάτων έγινε παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκου, του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Νικήτα Κόκκαλη, του Διευθυντή Καθαριότητας Γρηγόρη Παππά και των Προϊσταμένων Ηλεκτροφωτισμού, Γραφείου Κίνησης και Οδοκαθαρισμού κ.κ. Κώστα Παπαιωάννου, Αντώνη Παρασκευόπουλου και Δημήτρη Αρώνη.

Τα νέα οχήματα αφορούν σε:

  • Δορυφορικό απορριμματοφόρο όχημα ανοικτού τύπου χωρητικότητας 4m3. Πρόκειται για απορριμματοφόρο μικρού μεγέθους, το οποίο θα μπαίνει στα στενά και θα βοηθά στην αποκομιδή.
  • Καλαθοφόρο όχημα 20μ. Πρόκειται για όχημα που θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού και χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα.
  • Αναρροφητικό σάρωθρο 6κμ Προορίζεται για την κάλυψη αναγκών του Δήμου όπως εργασίες καθαριότητας δρόμων, λαϊκών αγορών και πλατειών.
  • Φορτωτής – εκσκαφέας, Πολυχρηστικό μηχάνημα που συνδυάζει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός φορτωτή και ενός εκσκαφέα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ