Τη διερευνητική εντολή που έλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επέστρεψε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, το απόγευμα της Τρίτης. «Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων».

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη, το απόγευμα της Τρίτης (23/5), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επέστρεψε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την -τρίτη κατά σειρά- διερευνητική εντολή που έλαβε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μπροστά στις κάμερες, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία, δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων, εξ ου και «επιστρέφω τη διερευνητική εντολή».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «ο ελληνικός λαός ανέδειξε μια πολλή μεγάλη ανάγκη, να υπάρχει στον τόπο μας ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη που να μπορεί να είναι φρουρός του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειδικά μετά από αυτά που περάσαμε στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, να διασφαλίσει ένα κοινωνικό κράτος δημόσιας υγείας και δημόσιας παιδείας που να μπορέσει να μειώσει τις κοινωνικές ανισότητες που έχουν κλιμακωθεί και να υπηρετήσει ένα σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης για τους πολλούς και όχι μόνο για τους λόγους.

Και σε αυτή την ανάγκη θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ανταποκριθώ διότι είναι εθνικό καθήκον για να υπάρχει αυτή η ισχυρή, αξιόπιστη προοδευτική δύναμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here