Επιστολή Πέτσα σε Δήμους και Περιφέρειας: «Να θέσετε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας»

0
Επιστολή προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας απέστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας σχετικά με την κακοκαιρία.

Ο κ.Πέτσας καλεί δημάρχους και περιφερειάρχες  να προβούν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την πρόληψη αλλά και την άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εκδήλωση των εντονότερων φαινομένων , που προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν οι επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

«Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη αλλά και η αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εκδήλωση των έντονων και φαινομένων, τα οποία προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν οι επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλείσθε να θέσετε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας πολιτικής προστασίας και να μεριμνήσετε αμέσως, ιδίως για τον καθαρισμό των φρεατίων των ομβρίων υδάτων από φερτά υλικά, καθώς και για την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων αντικειμένων στις γειτονιές.

Μέσα από τη συνεργασία και τις συνέργειες του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του Κεντρικού Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την αντιμετώπιση των εκτάσεων και των φαινομένων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ