Επιτυχημένη πρεμιέρα για τα μαθήματα Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Βύρωνα

0

Πολύ ενθαρρυντική, από πλευράς συμμετοχής, ήταν η έναρξη του κύκλου μαθημάτων Ψηφιακού Εγγραμματισμού, που υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και άρχισαν την Πέμπτη 6/10.

Το μόνο που χρειάζονται οι συμμετέχοντες είναι το κινητό τους

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου δημότες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο από τα οκτώ μαθήματα του κύκλου. Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές παρουσίασαν με απλό, κατανοητό και διαδραστικό τρόπο τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου. Το μοναδικό εργαλείο που χρειάζονται, οι συμμετέχοντες, είναι το κινητό τους τηλέφωνο, καθώς υπάρχει στο χώρο διαθέσιμη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Το πρώτο σεμινάριο παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, και οι αντιδήμαρχοι: Λεμονιά Κλωνάρη, Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Μιχάλης Καραγιάννης.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται κάθε Πέμπτη για επτά ακόμη εβδομάδες

Η πρόσκληση παραμένει ανοικτή για όλες και όλους τους ενήλικες δημότες και αφορά τις υπηρεσίες, τα εργαλεία και τις μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται κάθε Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, για 7 ακόμα εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μάθημα είναι μια ξεχωριστή ενότητα, γεγονός που επιτρέπει την παρακολούθηση τους ακόμα και σε όσους /ες δεν παρακολούθησαν κάποιο από τη σειρά μαθημάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ