Επιτυχημένη χοροεσπερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, μετά από διάλειμμα δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ετήσια χοροεσπερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων, στο νυχτερινό κέντρο “Vegas”, παρουσία και του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και άλλων φορέων, καθώς και πλήθος επαγγελματιών του κλάδου.

Πλήθος παρευρισκομένων

Πιο συγκεκριμένα, παρέστησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Α’ Πειραιά ΝΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Α’ Πειραιά ΝΔ κ. Γιάννης Μελάς, η βουλευτής Β3΄Νότιου Τομέα Αθηνών ΚΙΝΑΛ κ. Τόνια Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μαρία Κουρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για τα θέματα των Βορειοηπειρωτών κ. Ανδρέας Κούρτης, ο οποίος είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και επαγγελματίας του κλάδου, η Εντεταλµένη Δηµοτική Σύµβουλος Δηµοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Πειραιά κ. Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, η οποία είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και πρώην Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος. 

Στήριξη του Επιμελητηρίου

Στον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε τη στενή συνεργασία μεταξύ του Ε.Ε.Α. και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων, εξέφρασε τη στήριξη του Επιμελητηρίου στον κλάδο των Περιπτερούχων, όπως και σε όλους τους κλάδους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ υπογράμμισε πως το Ε.Ε.Α. έχει τη χαρά να είναι μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου πέντε εκπρόσωποι του συγκεκριμένου κλάδου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θοδωρής Μάλλιος καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους όλους ξεχωριστά για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας είχαν ευκαιρία να έρθουν και πάλι κοντά μετά από 2 χρόνια και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για το μέλλον.

Τα προβλήματα του κλάδου

Ο κ. Μάλλιος, ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α., αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα προβλήματα των επιχειρήσεων του κλάδου προ, κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία. Εξήρε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στην περίοδο της πανδημίας καθώς πολλά περίπτερα, περίπου το 1/3, βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα, ευχαριστώντας θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ανέφερε, επίσης, μεταξύ άλλων, πως είναι πολύ τιμητικό για τον κλάδο, δύο συνάδελφοί του, ο κ. Ανδρέας Κούρτης και η κ. Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, να κατέχουν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η εκδήλωση

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, με τους παρευρισκόμενους να γλεντούν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του λαϊκού μουσικού σχήματος του κέντρου, στο οποίο συμμετέχουν ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Όλοι εξέφρασαν την ελπίδα, το μέλλον να μην κρύβει άλλες ανατροπές και περιπέτειες, και να ακολουθήσουν πολλές ανάλογες εκδηλώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ