Και οι 28 ομάδες που είχαν δικαίωμα δήλωσαν συμμετοχή στην Α κατηγορία, ενώ στη Β κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή οι 24 από τις 26 ομάδες που είχαν δικαίωμα.

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (θα συμμετάσχουν όμως στη Β΄ Εθνική Γυναικών) και η ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στη Γ΄ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες (δεν δήλωσαν συμμετοχή ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ και η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ). Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ μετονομάστηκε σε ΑΠΣ ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ’ Κατηγορία.

Στο Κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 63 ομάδες: οι 3 ομάδες της Γ΄ Εθνικής, οι 28 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, 21 ομάδες της Β΄ Κατηγορίας (δεν δήλωσαν συμμετοχή ο ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), 9 ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας (δεν δήλωσε συμμετοχή η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ) και οι 2 ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι  σε σύνολο 72 σωματείων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα Πρωταθλήματα, εγγράφησαν (οριστική εγγραφή και υποβολή αίτησης) στο Μητρώο τα 71 σωματεία, ποσοστό που την καθιστά ίσως την μοναδική ένωση σε όλη την χώρα που έφθασε σχεδόν στο απόλυτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here