«Ευρώπη – Ελλάδα. Προβλήματα και προκλήσεις»: Όσα έγιναν στην εκδήλωση του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Ευρώπη –Ελλάδα. Προβλήματα και προκλήσεις» που φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, υπό τη διοργανωτική ευθύνη του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου.

Το θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξαν ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιάννης Βούλγαρης, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας κ. Γιώργος Παγουλάτος και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Σπύρος Λυκούδης.

Ο συντονιστής του Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου κ. Κων/νος Κανελλάκης απευθύνοντας χαιρετισμό στους παριστάμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την υποστήριξή του στις εσπερίδες διαλόγου και την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, ενώ η από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη συνεχάρη τους διοργανωτές εκ μέρους του Δημάρχου για τις άρτιες και επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σαγρής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ