Η δράση “Έξυπνη Μεταποίηση” παρουσιάστηκε στην Ελευσίνα “Έξυπνη Μεταποίηση”

0

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, παρουσιάστηκε, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η δράση «Έξυπνη Μεταποίηση», η οποία και χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η δράση υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και αφορά σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας και της βιώσιμης και σταθερής ανάπτυξης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας Θέμις Ευτυχίδου.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Κατερίνα Οικονόμου, Συντονίστρια Task Force δράσεων RRF Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Γεώργιος Στασίνος, Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο κος Σταμάτης Πουλής.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου αναφέρθηκε σε εν γένει ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα που αφορούν στην πόλη, τονίζοντας: « Στην Ελευσίνα, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ανάπτυξης. Αυτή η προσπάθεια δεν είναι άλλη από την αναγέννηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Ένα εγχείρημα που και εγώ από την πλευρά μου στήριξα όσο μπορούσα και όσο μου επέτρεπε ο θεσμικός μου ρόλος. Και αυτό θα συνεχίσω να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Βρισκόμαστε λοιπόν, στο τελικό στάδιο μεταβίβασης των Ναυπηγείων και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό που στήριξε αυτήν τη διαδικασία και τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Η αναγέννηση των Ναυπηγείων αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Ελευσίνα, την τοπική ανάπτυξη, την αύξηση των θέσεων εργασίας, ενώ θα εξελιχθεί και σε ένα μεγάλο εθνικό επίτευγμα. Ανάπτυξη για εμάς, μιλώντας ως Δήμαρχος αυτής της πόλης, είναι έργα πνοής για τον Δήμο Ελευσίνας. Έργα που θα αφήσουν το στίγμα τους στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα και θα αναβαθμίσουν τη ζωή των κατοίκων. Έργα, όπως η ανάπλαση που θα ξεκινήσει από το παραλιακό κομμάτι, η ανάπλαση του πάρκου της Μαγούλας, η αύξηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και όλα όσα δρομολογήσαμε και δρομολογούμε στα 3 χρόνια θητείας μας. Η προσπάθειά μας είναι καθημερινή και αμείωτη και η στήριξη της Κυβέρνησης, των αρμόδιων υπουργών είναι σημαντική για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε για τον Δήμο μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ