Η κίνηση στη γέφυρα της Κριμαίας διακόπηκε λόγω κατάστασης «έκτακτης ανάγκης»

0

Η κίνηση διακόπηκε στην κατασκευασμένη από τη Ρωσία γέφυρα της Κριμαίας, η οποία συνδέει τη χερσόνησο με τη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ, εξαιτίας κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», ενημέρωσε μέσω Telegram ο εγκατεστημένος από τις ρωσικές αρχές κυβερνήτης της, ο Σεργκέι Αξιόνοφ, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Δεν έδωσε καμιά περαιτέρω διευκρίνιση για την κατάσταση «έκτακτης ανάγκης». Παρότρυνε ωστόσο τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν να μετακινηθούν μέσω της γέφυρας.

Το TASS ανέφερε πως η κίνηση των σιδηροδρομικών συρμών μέσω της υποδομής «ανεστάλη προσωρινά» επικαλούμενο σιδηροδρομικό οργανισμό της περιοχής, με τον Αξιόνοφ πάντως να αναφέρει πως τα δρομολόγια αναμένεται να ξαναρχίσουν περί τις 09:00 [ώρα Ελλάδας]. Πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας πρόκειται να δημοσιοποιήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της κατάστασης «έκτακτης ανάγκης».

Κατά πληροφορίες ουκρανικών μέσων ενημέρωσης, για παράδειγμα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Kyiv Independent και νωρίτερα τηλεγράφημα του πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine, έγιναν τουλάχιστον δύο «εκρήξεις» οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι στη γέφυρα.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA από την πλευρά του μεταδίδει πως τραυματίστηκε παιδί, επικαλούμενο τις αρχές· δεν διευκρινίζει ποια είναι η κατάστασή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ